Duurzaam klusbedrijf in Schiedam

Chris Maakt is uw klusbedrijf in Schiedam! U kunt ons inschakelen voor kleine en grote klussen met betrekking tot houtbewerking. Met creatieve idee├źn, een effectieve aanpak en maatwerk kunnen wij u bijstaan in allerlei klussen. Ons uitgangspunt hierin is duurzaamheid. Dit is niet alleen verantwoord, het bespaart u ook in de kosten.

Bij elke klus nemen wij duurzaamheid in acht en dat betekent in de praktijk dat wij alle materialen zoveel mogelijk proberen te hergebruiken. Hierdoor halen we meer uit het beschikbare materiaal en blijft er minder afval over waarmee u op de kosten bespaart. Dat is niet het enige, want ook letten wij erg op ecologisch verantwoord werken. Alle gebruikte producten zijn waar mogelijk natuurlijk.

Specialistisch maatwerk

Als klusbedrijf in Schiedam zijn wij gespecialiseerd in houtwerk en in feite kunnen wij alles maken wat u maar wenst. Dit kan een bekisting voor de verwarming zijn, maar ook een blokhut, een veranda, een vlonder en nog veel meer. Wij werken zowel binnen als buiten en hierin werken wij niet volgens vaste maten of met vaste producten.

Wij richten ons juist op maatwerk en daarom kan u ons klusbedrijf in Schiedam voor alle soorten klussen inschakelen. Wij bekijken graag met u samen wat de wensen zijn, wat mogelijk is en wat de juiste oplossing is voor een duurzaam, passend en gewenst product. Hierin komt onze creativiteit goed naar voren, want voor elke klus hebben wij een prachtige maatoplossing.

Klusbedrijf Schiedam

Houtbewerking en meer

Chris Maakt is een timmerman in Schiedam en dat wil zeggen dat we ons voornamelijk focussen op houtbewerking, maar dat is niet waar onze mogelijkheden stoppen. We zijn namelijk een klusbedrijf in Schiedam en zoals de benaming al zegt, is een klus veel meer dan alleen timmerwerkzaamheden. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag uit de brand.

Wij beschikken over een netwerk van allerlei specialisten en regelmatig gaan wij samen met een van onze partners aan de slag om het gewenste in orde te maken. Hierdoor kunnen wij u in allerlei maatwerk en mooie creatieve oplossingen voorzien. Niets is ons te gek en wij gaan voor een voordelig tarief ook voor u aan de slag.

Vraag een offerte aan

Meer weten over onze diensten als klusbedrijf in Schiedam? U kunt altijd contact met ons opnemen via de mail, maar ook kunt u ons via WhatsApp een bericht sturen. Wij kunnen met u meedenken als u er niet uitkomt, wij kunnen u adviseren en natuurlijk sturen wij u ook graag een offerte toe. Geheel vrijblijvend uiteraard.

In overleg met u huurt u Chris Maakt, de klusjesman in Schiedam in, en wij gaan voor u aan de slag. Dit in de plaats zelf, maar als klusbedrijf in Schiedam komen wij ook graag naar u toe elders in het land (in overleg). Voor maatwerk, een ecologisch verantwoorde aanpak en duurzaam gebruik van materialen is Chris Maakt uw timmerman. Uiteraard kunt u van hoge kwaliteit en een prachtig resultaat uitgaan.

Menu