Duurzaam klusbedrijf in Schiedam

Chris Maakt is uw klusbedrijf in Schiedam! U kunt mij inschakelen voor kleine en grote klussen met betrekking tot houtbewerking. Met creatieve idee├źn, een effectieve aanpak en maatwerk kan ik u bijstaan in allerlei klussen. Mijn uitgangspunt hierin is duurzaamheid. Dit is niet alleen verantwoord, het bespaart u ook in de kosten.

Bij elke klus neem ik duurzaamheid in acht en dat betekent in de praktijk dat ik alle materialen zoveel mogelijk proberen te hergebruiken. Hierdoor haal ik meer uit het beschikbare materiaal en blijft er minder afval over waarmee u op de kosten bespaart. Dat is niet het enige, want ook let ik erg op ecologisch verantwoord werken. Alle gebruikte producten zijn waar mogelijk natuurlijk.

Specialistisch maatwerk

Als klusbedrijf in Schiedam ben ik gespecialiseerd in houtwerk en in feite kan ik alles maken wat u maar wenst. Dit kan een bekisting voor de verwarming zijn, maar ook een blokhut, een veranda, een vlonder en nog veel meer. Ik werk zowel binnen als buiten en hierin werk ik niet volgens vaste maten of met vaste producten.

Ik richt me juist op maatwerk en daarom kunt u mijn klusbedrijf voor alle soorten klussen inschakelen. Ik bekijk graag met u samen wat de wensen zijn, wat mogelijk is en wat de juiste oplossing is voor een duurzaam, passend en gewenst product. Hierin komt mijn creativiteit goed naar voren, want voor elke klus heb ik een prachtige maatoplossing.

Klusbedrijf Schiedam

Houtbewerking en meer

Chris Maakt is een timmerman in Schiedam en dat wil zeggen dat ik me voornamelijk focus op houtbewerking, maar dat is niet waar de mogelijkheden stoppen. Ik ben namelijk een klusbedrijf en zoals de benaming al zegt, is een klus veel meer dan alleen timmerwerkzaamheden. Wat uw klus ook is, ik help u graag uit de brand.

Ik beschik over een netwerk van allerlei specialisten en regelmatig ga ik samen met een van onze partners aan de slag om het gewenste in orde te maken. Hierdoor kan ik u in allerlei maatwerk en mooie creatieve oplossingen voorzien. Niets is mij te gek en ik ga voor een voordelig tarief ook voor u aan de slag.

Vraag een offerte aan

Meer weten over mijn diensten als klusbedrijf in Schiedam? U kunt altijd contact met mij opnemen via de mail, maar ook kunt u mij via WhatsApp een bericht sturen. Ik kan met u meedenken als u er niet uitkomt, ik kan u adviseren en natuurlijk stuur ik u ook graag een offerte toe. Geheel vrijblijvend uiteraard.

In overleg met u huurt u Chris Maakt, de klusjesman in Schiedam in, en ik ga voor u aan de slag. Dit in de plaats zelf, maar als klusbedrijf kom ik ook graag naar u toe elders in het land (in overleg). Voor maatwerk, een ecologisch verantwoorde aanpak en duurzaam gebruik van materialen is Chris Maakt uw timmerman. Uiteraard kunt u van hoge kwaliteit en een prachtig resultaat uitgaan.

Menu