U heeft een klus? Ik ben uw klusjesman in Schiedam

Heeft u een klus die nodig gedaan moet worden? Zoekt u iemand die creatief te werk gaat met hout? Ik ben uw klusjesman in Schiedam. Met een specialisatie in houtbewerking kan ik vrijwel elke klus op een creatieve en doordachte manier oppakken. Van bekisting tot het timmeren van inbouwkasten en van veranda’s tot blokhutten in elkaar zetten. Ik ga graag ook voor u aan het werk.

Een klus laten uitvoeren door Chris Maakt geeft u de garantie op een prachtig eindresultaat. Ik ben als klusjesman in Schiedam in een straal van 20 kilometer dagelijks bezig met prachtige maatoplossingen en dat doe ik ook graag voor u. Hierin is elke vorm van houtbewerking, maar ook andere klussen hetgeen waar ik mij op focus. Vanzelfsprekend kan u op een prachtige oplossing rekenen waar u veel plezier van heeft.

Een aanpak op maat

Elke klus, zeker specialistisch maatwerk volgens wensen, is anders en dat vormt voor mij de uitdaging die ik met plezier aanga. Als klusbedrijf in Schiedam zoek ik altijd naar de oplossing die u wenst en ik doe daar dat beetje extra bij. Dit zorgt ervoor dat u verrast wordt door de aanpak, het maatwerk en het resultaat.

Ik ben heel erg handig met houtbewerking en dat zorgt ervoor dat ik ’out-of-the-box’ denk en daardoor is het resultaat vrijwel altijd nog beter dan verwacht. Hierbij heb ik wel een paar belangrijke uitgangspunten en dat is dat ik ecologisch verantwoord en duurzaam te werk ga. Dit vind ik erg belangrijk en u profiteert daarvan, want het scheelt wat in de kosten.

Duurzame aanpak

Chris Maakt is als klusjesman niet alleen creatief in het uitvoeren van de klus, ook kijk ik extra naar de materialen. Allereerst gebruik ik uitsluitend ecologisch verantwoorde producten. In het geval van hout is het afkomstig uit betrouwbare bronnen en ik gebruik geen tropisch hardhout of hout dat uit illegale boskap voorkomt. Alles is natuurlijk en op een verantwoorde manier geproduceerd en verkregen.

Als het om de materialen gaat, dan zoek ik naar elke creatieve vorm van mogelijke inzet. Dit wil zeggen dat ik als klusjesman altijd kijk naar manieren om materiaal te hergebruiken. In plaats van nieuwe planken, balken of platen hout te gebruiken, kijk ik eerst of ik het afvalhout nog kan inzetten en vaak vind ik daar een mooie nieuwe toepassing voor.

Hierdoor gebruik ik als timmerman in Schiedam over het algemeen minder hout. Dit is natuurlijk veel duurzamer en ook niet geheel onbelangrijk: U bespaart hiermee op de kosten van het gebruikte materiaal.

Kan ik voor u aan de slag?

Duurzaam, creatief en ecologisch verantwoord, dat zijn mijn uitgangspunten. Chris Maakt staat als klusjesman altijd voor u klaar om aan de slag te gaan. Van kleine klusjes tot grote klussen en complete verbouwingen, ik maak het graag voor u in orde. Meer weten over mijn diensten, heeft u specifieke vragen of ontvangt u graag een offerte?

Stuur mij een bericht via e-mail of WhatsApp, kijk daarvoor op mijn contactpagina.

Menu