U heeft een klus? Wij zijn uw klusjesman in Schiedam

Heeft u een klus die nodig gedaan moet worden? Zoekt u iemand die creatief te werk gaat met hout? Wij zijn uw klusjesman in Schiedam. Met een specialisatie in houtbewerking kunnen wij vrijwel elke klus op een creatieve en doordachte manier oppakken. Van bekisting tot het timmeren van inbouwkasten en van veranda’s tot blokhutten in elkaar zetten. Wij gaan graag ook voor u aan het werk.

Een klus laten uitvoeren door Chris Maakt geeft u de garantie op een prachtig eindresultaat. Wij zijn als klusjesman in Schiedam in een straal van 20 kilometer dagelijks bezig met prachtige maatoplossingen en dat doen wij ook graag voor u. Hierin is elke vorm van houtbewerking, maar ook andere klussen hetgeen waar wij ons op focussen. Vanzelfsprekend kan u op een prachtige oplossing rekenen waar u veel plezier van heeft.

Een aanpak op maat

Elke klus, zeker specialistisch maatwerk volgens wensen, is anders en dat vormt voor ons de uitdaging die wij met plezier aangaan. Als klusbedrijf in Schiedam zoeken we altijd naar de oplossing die u wenst en wij doen daar dat beetje extra bij. Dit zorgt ervoor dat u verrast wordt door de aanpak, het maatwerk en het resultaat.

Wij zijn heel erg handig met houtbewerking en dat zorgt ervoor dat we ’out-of-the-box’ denken en daardoor is het resultaat vrijwel altijd nog beter dan verwacht. Hierbij hebben we wel een paar belangrijke uitgangspunten en dat is dat we ecologisch verantwoord en duurzaam te werk gaan. Dit vinden wij erg belangrijk en u profiteert daarvan, want het scheelt wat in de kosten.

Duurzame aanpak

Chris Maakt is als klusjesman in Schiedam niet alleen creatief in het uitvoeren van de klus, ook kijken wij extra naar de materialen. Allereerst gebruiken wij uitsluitend ecologisch verantwoorde producten. In het geval van hout is het afkomstig uit betrouwbare bronnen en wij gebruiken geen tropisch hardhout of hout dat uit illegale boskap voorkomt. Alles is natuurlijk en op een verantwoorde manier geproduceerd en verkregen.

Als het om de materialen gaat, dan zoeken wij naar elke creatieve vorm van mogelijke inzet. Dit wil zeggen dat we als klusjesman in Schiedam altijd kijken naar manieren om materiaal te hergebruiken. In plaats van nieuwe planken, balken of platen hout te gebruiken, kijken we eerst of we het afvalhout nog kunnen inzetten en vaak vinden we daar een mooie nieuwe toepassing voor.

Hierdoor gebruiken wij als timmerman in Schiedam over het algemeen minder hout. Dit is natuurlijk veel duurzamer en ook niet geheel onbelangrijk: U bespaart hiermee op de kosten van het gebruikte materiaal.

Kunnen wij voor u aan de slag?

Duurzaam, creatief en ecologisch verantwoord, dat zijn onze uitgangspunten. Chris Maakt staat als klusjesman in Schiedam altijd voor u klaar om aan de slag te gaan. Van kleine klusjes tot grote klussen en complete verbouwingen, wij maken het graag voor u in orde. Meer weten over onze diensten, heeft u specifieke vragen of ontvangt u graag een offerte?

Stuur ons een bericht via e-mail of WhatsApp, kijk daarvoor op onze contactpagina.

Menu