Op zoek naar een timmerman in Schiedam?

U hoeft niet langer verder te zoeken, u heeft uw timmerman in Schiedam gevonden. Chris Maakt is houtbewerking specialist en kan letterlijk alles voor u maken van hout. Dit loopt uiteen van klein werk zoals kastjes en bekistingen tot complete veranda’s, vlonders en blokhutten. Als timmerman in Schiedam werken wij vanuit een duurzaam oogpunt en specialistisch maatwerk voor een prachtig resultaat.

Houtbewerking is een van onze primaire uitgangspunten, maar wij zijn in feite een allround klusbedrijf in Schiedam. Dit wil zeggen dat u ons voor allerlei klussen kunt inschakelen en met onze creatieve oplossingen zorgen we altijd voor een prachtig resultaat. Uiteraard in samenspraak met u, want wat u wenst, dat maken wij voor u in orde met maatwerk.

Maatwerk is het beste werk

In veel van onze klussen als timmerman in Schiedam lopen we tegen onconventionele maten aan, wat komt door de bouw van huizen of de ligging van de tuin. Dit kan best een uitdaging vormen, want dat vraagt om een aanpak op maat. Die uitdaging gaan wij heel graag aan, want dat is waar onze expertise ligt.

Geen klus is ons te gek en onze timmerman in Schiedam kan met alles uit de voeten. U maakt uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt. Wij zullen u verstelt doen staan van het resultaat en dat vanzelfsprekend volledig ecologisch verantwoord en met een duurzaam uitgangspunt.

Timmerman Schiedam

Duurzame timmerman in Schiedam

Een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf is dat we duurzaam te werk gaan. Wij gebruiken uitsluitend materialen die ecologisch verantwoord zijn. Als het op hout aankomt, dan kan u er vanuit gaan dat het bij betrouwbare leveranciers vandaan komt die dit hout niet bij dubieuze bronnen vandaan halen.

Vanzelfsprekend zullen we hout overhouden bij de klus, maar in plaats van telkens nieuw hout aan te wenden zoeken we juist naar creatieve oplossingen om het afvalhout elders in te zetten binnen dezelfde klus. Hierdoor gebruiken we minder natuurlijke grondstoffen, wat natuurlijk ecologisch meer verantwoord is. Maar ook bespaart u daarmee op de kosten, want we hebben minder materiaal nodig.

Wij gaan elke uitdaging aan

Als handige klusjesman in Schiedam is geen uitdaging ons te moeilijk. Wij houden juist van die uitdaging, want dat prikkelt ons om creatief uit de hoek te komen. Dit maakt ons breed inzetbaar, want u kunt voor werkelijk alles bij ons terecht. Van standaard timmerwerk tot specialistisch maatwerk waarbij creativiteit de boventoon voert, wij gaan graag voor u aan de slag.

Wij zijn uw timmerman in Schiedam en wij kunnen u met alles helpen. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het in orde. Gezien wij meer doen dan alleen houtbewerking, kan u voor werkelijk alles bij ons aankloppen. Samen met u bekijken we wat de wensen en doelen zijn, op basis daarvan leveren wij prachtig maatwerk.

Meer weten? Neem een kijkje bij onze reeds uitgevoerde klussen, stuur ons een bericht of contacteer ons op WhatsApp. Gelijk weten waar u aan toe bent, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Menu