Op zoek naar een timmerman in Schiedam?

U hoeft niet langer verder te zoeken, u heeft uw timmerman in Schiedam gevonden. Chris Maakt is houtbewerking specialist en kan letterlijk alles voor u maken van hout. Dit loopt uiteen van klein werk zoals kastjes en bekistingen tot complete veranda’s, vlonders en blokhutten. Als timmerman werk ik vanuit een duurzaam oogpunt en specialistisch maatwerk voor een prachtig resultaat.

Houtbewerking is een van mijn primaire uitgangspunten, maar ik ben in feite een allround klusbedrijf in Schiedam. Dit wil zeggen dat u mij voor allerlei klussen kunt inschakelen en met mijn creatieve oplossingen zorg ik altijd voor een prachtig resultaat. Uiteraard in samenspraak met u, want wat u wenst, dat maak ik voor u in orde met maatwerk.

Maatwerk is het beste werk

In veel van mijn klussen als timmerman loop ik tegen onconventionele maten aan, wat komt door de bouw van huizen of de ligging van de tuin. Dit kan best een uitdaging vormen, want dat vraagt om een aanpak op maat. Die uitdaging ga ik heel graag aan, want dat is waar mijn expertise ligt.

Geen klus is mij te gek en als timmerman in Schiedam kan ik met alles uit de voeten. U maakt uw wensen kenbaar en ik zorg ervoor dat u krijgt wat u wilt. Ik zal u verstelt doen staan van het resultaat en dat vanzelfsprekend volledig ecologisch verantwoord en met een duurzaam uitgangspunt.

Timmerman Schiedam

Duurzame timmerman in Schiedam

Een van de belangrijkste pijlers van mijn bedrijf is dat ik duurzaam te werk ga. Ik gebruik uitsluitend materialen die ecologisch verantwoord zijn. Als het op hout aankomt, dan kan u er vanuit gaan dat het bij betrouwbare leveranciers vandaan komt die dit hout niet bij dubieuze bronnen vandaan halen.

Vanzelfsprekend zal ik hout overhouden bij de klus, maar in plaats van telkens nieuw hout aan te wenden, zoek ik juist naar creatieve oplossingen om het afvalhout elders in te zetten binnen dezelfde klus. Hierdoor gebruik ik minder natuurlijke grondstoffen, wat natuurlijk ecologisch meer verantwoord is. Maar ook bespaart u daarmee op de kosten, want ik heb minder materiaal nodig.

Ik ga elke uitdaging aan

Als handige klusjesman in Schiedam is geen uitdaging mij te moeilijk. Ik houd juist van die uitdaging, want dat prikkelt mij om creatief uit de hoek te komen. Dit maakt mij breed inzetbaar, want u kunt voor werkelijk alles bij mij terecht. Van standaard timmerwerk tot specialistisch maatwerk waarbij creativiteit de boventoon voert, ik ga graag voor u aan de slag.

Ik ben uw timmerman en kan u met alles helpen. Wat uw wensen ook zijn, ik maak het in orde. Gezien ik meer doe dan alleen houtbewerking, kan u voor werkelijk alles bij mij aankloppen. Samen met u bekijk ik wat de wensen en doelen zijn, op basis daarvan lever ik prachtig maatwerk.

Meer weten? Neem een kijkje bij mijn reeds uitgevoerde klussen, stuur mij een bericht of contacteer mij op WhatsApp. Gelijk weten waar u aan toe bent, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Menu